به گزارش جام جم آنلاین،منصور دیان اردستانی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به افزایش جوجه ریزی مرغ گوشتی در ۶ ماه گذشته در قم، گفت: این رشد جوجه ریزی که افزایش عرضه گوشت مرغ به بازار قم را درپی داشته و دارد با همراهی مرغداران و تشکلهای طیور استان محقق شد و سازمان جهاد کشاورزی این روند رشد تولید را با قدرت بیشتر ادامه خواهد داد.
وی افزود: در همین خصوص در ۶ ماهه دوم سالجاری ۶ میلیون و ۷۵۰ هزار قطعه جوجهریزی در مرغداریهای مرغ گوشتی استان انجام شد، در حالی که سال گذشته در زمان مشابه این رقم پنج میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه بود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم ادامه داد: بر اساس نیاز سنجی صورت گرفته، برای افزایش ظرفیت مرغداریهای مرغ گوشتی در استان قم تدابیر لازم اندیشیده شدهاست و سازمان جهاد کشاورزی قم در این رابطه از سرمایه گذاران با تسهیل فرآیند صدور مجوز، اختصاص زمین و اعتبارات بانکی حمایت میکند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد