معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت:

جوجه‌ریزی مرغ گوشتی قم در ۶ ماه دوم امسال ۲۰ درصد افزایش یافت

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان در گفتگو با جام جم البرز بیان کرد،

افزایش 35 درصدی تولید گوشت مرغ

مجتبی تقی زاده، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گفت : استان البرز علیرغم وجود مزیت نسبی در محصولات پروتئینی شیر خام با ضریب خود اتکایی۱۳۰ درصد و رتبه هشتم کشور و محصول تخم مرغ با ضریب خود اتکایی۲۷۰ درصد و رتبه پنجم کشور، 80 تا۷۸درصد نیازگوشت مرغ و65 درصد گوشت قرمزمصرفی استان البرزاز مناطق دیگرکشور تامین می شود.
کد خبر: ۱۳۰۹۵۰۲

به گزارش جام جم البرز مجتبی تقی زاده، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گفت :  استان البرز علیرغم وجود مزیت نسبی در محصولات پروتئینی شیر خام با ضریب خود اتکایی۱۳۰ درصد و رتبه هشتم کشور و محصول تخم مرغ با ضریب خود اتکایی۲۷۰ درصد و رتبه پنجم کشور، 80 تا۷۸درصد نیازگوشت مرغ و65 درصد گوشت قرمزمصرفی استان البرزاز مناطق دیگرکشور تامین می شود.

تقی زاده با اعلام این خبر افزود : نیاز روزانه استان به گوشت مرغ 120 تن می باشد که واحدهای تولیدی استان توانایی تولید 20 تا 22 نیاز استان را دارند

وی در خصوص برنامه های جهاد کشاورزی  جهت بهبود شافزایش 35 درصدی تولید گوشت مرغرایط تولید گوشت استان اظهار داشت:  برنامه های کوتاه مدت وبلند مدتی را برای افزایش تولید به وزارتخانه ارائه نموده ایم، بدین صورت که از وزارتخانه درخواست نموده ایم به واحدهایی که مجوز پرورش مرغ گوشتی را ندارند ،مجوز پرورش مرغ گوشتی داده شود  .

وی با اشاره به برنامه های مدت دارجهاد کشاورزی استان بیان داشت : همچنین با ارائه مجوزهای جدید در برنامه های بلند مدت قطعاً شرایط تولید گوشت مرغ استان بهتر خواهد شد وبا تمهیدات لازم در هفته های آتی شرایط تولید وتوزیع بهبود خواهد یافت .

مجتبی تقی زاده در پایان با ابراز امیدواری از اجرای این برنامه گفت : با اجرای این طرح ها  تولید گوشت مرغ استان 30 تا 35 درصد افزایش خواهد یافت .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها