:
دختر جوانی که پس از درگیری با برادرش ، هدف شلیک گلوله وی قرار گرفته و زخمی شده بود، پس از 18 روز بستری در بیمارستان ، تسلیم مرگ شد.
کد خبر: ۱۴۴۶۶۲
رضا جعفری ، معاون دادستان تهران روز گذشته با اشاره به این پرونده به خبرنگار «جام جم» گفت: شامگاه 27 مرداد امسال ، زن 22 ساله ای به نام لیلا که از سوی برادرش ، هدف اصابت گلوله قرار گرفته بود، برای درمان به بیمارستان باهر تهران انتقال یافت و تلاش پزشکان برای نجات وی آغاز شد تا این که زن زخمی پس از گذشت 18 روز، تسلیم مرگ شد.
به دنبال مرگ زن جوان ، شوهر وی به مرکز پلیس مراجعه و از برادرزنش به اتهام قتل شکایت کرد. به این ترتیب ، با دستور بازپرس کشیک ویژه قتل ، جسد مقتول برای بررسی علت مرگ به پزشکی قانونی انتقال یافت که معلوم شد زن جوان بر اثر اصابت گلوله به سرش جان باخته است.
قاضی جعفری ادامه داد: جستجوی پلیسی برای یافتن مرد قاتل به نام الیاس آغاز شد تا این که وی دستگیر و برای ادامه تحقیقات به اداره 10 پلیس آگاهی تهران منتقل شد و مورد بازجویی قرار گرفت. الیاس متهم به قتل در اظهاراتش گفت: من هیچ مشکلی با خواهرم نداشتم و نمی خواستم باعث مرگ او شوم.
روز حادثه وقتی لیلا به منزلمان آمد، از کیفش سلاحی بیرون آورد و به من نشان داد و گفت: که قلابی است و شروع به شوخی با من کرد. من هم به گمان این که سلاح قلابی است ، به سمتش رفتم تا آن را از دست او بگیرم که نفهمیدم چطور شد که تیری از آن شلیک شد و به سر خواهرم اصابت کرد.
باورم نمی شد که سلاح واقعی است. من از مرگ وی خیلی ناراحت هستم. بنابر این گزارش ، متهم به قتل با قرار قانونی روانه بازداشتگاه پلیس شد و تحقیقات تکمیلی در این زمینه ادامه دارد.