دختری با دست و پای بسته در خرابه

با مطرح شدن شکایتی از سوی دختر جوانی که پس از آزار و اذیت توسط 10 نفر با دست و پای بسته در خرابه رها شده بود، بازپرس جنایی تهران تحقیقات ویژه خود را در این ارتباط آغاز کرد.
کد خبر: ۱۴۴۲۴۹

چند روز پیش یکی از رفتگران شهرداری ، نیمه شب هنگام عبور از حاشیه یک خرابه ، با شنیدن صدای ناله های ضعیفی ، وقتی موضوع را بررسی کرد، متوجه شد دختر جوانی که بشدت مجروح شده ، با دست و پای بسته در این محل رها شده است.

گزارش به پلیس

با مشاهده این صحنه ، مرد رفتگر در تماس با مرکز فوریت های پلیسی 110 موضوع را گزارش کرد و با عزیمت ماموران کلانتری 105 سنایی به محل و نجات این دختر، پرونده ای در این ارتباط تشکیل شد و بازپرس حسین اصغرزاده تحقیق از دختر جوان را آغاز کرد. این دختر خود را اهل یکی از شهرهای شمال غرب کشور معرفی کرد و گفت: وقتی به اتفاق بستگانم به یکی از بوستان های تهران رفته بودم ، دقایقی آنها را ترک کردم تا بستنی بخرم که در این هنگام 2 مرد به من نزدیک شدند و به بهانه این که 2 نفر از آشنایانم در انتظار من هستند، مرا به داخل یک خودرو منتقل کردند و سپس با اسپری بی هوشی به من حمله ور شدند و زمانی به خود آمدم که متوجه شدم 10 مرد قوی هیکل که به زبان افاغنه حرف می زدند، بالای سرم ایستاده و آنها با حمله به من و ضرب و جرح مرا مورد آزار و اذیت قرار دادند و سپس با بستن دست و پایم مرا در همان خرابه رها کردند و متواری شدند.

دستگیری یک مظنون

دختر جوان در ادامه افزود: 2 فردی که در بوستان مرا ربودند، شناخت کافی از من داشتند و تصور می کنم آنها از سوی شوهر خواهرم که یک فرد افغان است ، اجیر شده باشند.
به دنبال این اظهارات ، بازپرس اصغرزاده دستور قضایی لازم را برای پیگیری این پرونده صادر کرد و ماموران در اولین اقدام خود روز گذشته شوهر خواهر دختر جوان را در شهریار شناسایی و او را پس از دستگیری به تهران منتقل کردند.

انکار

فرد مظنون روز گذشته پس از حضور در شعبه دوم بازپرسی دادسرای جنایی خود را حمید معرفی و اتهامات ارائه شده از سوی دختر جوان را انکار کرد.
این فرد در تحقیقات گفت: من همسر صیغه ای خواهر شاکی هستم و او از ابتدا با ازدواج من با خواهرش مخالف بود.
به دنبال این اظهارات ، مادر این دختر به بازپرس جنایی تهران گفت: وقتی به اتفاق دخترم به بوستان رفته بودیم او با دامادم (حمید) برای خرید بستنی ما را ترک کرد و دقایقی بعد وی به تنهایی نزد ما بازگشت و عنوان کرد، دخترم گم شده است.
با ثبت اظهارات طرفین ، بازپرس شعبه دوم دادسرای جنایی دستور ادامه تحقیق در این زمینه را صادر کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها