دبیر علمی دومین کنگره ملی بانوان تاثیرگذار خوزستان:

مقاومت، محوری ترین موضوع کنگره بانوان تاثیرگذار

استاندار خوزستان:

۹ دی، فصل زرینی در تاریخ انقلاب اسلامی است

استاندار خوزستان گفت: ۹ دی ماه، فصل زرینی در تاریخ انقلاب اسلامی بوده و همه ساله مردم و به ویژه جوانان کشورمان یاد و خاطر آن را گرامی می‌دارند.
کد خبر: ۱۴۳۸۳۷۳

جام جم آنلاین - خوزستان، به گزارش روابط عمومی استانداری خوزستان، علی اکبر حسینی محراب استاندار خوزستان جمعه شب در حاشیه مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی در گفت و گو با خبرنگاران بیان کرد: در روز ۹ دی مردم به سیره حضرت ابوالفضل (ع) عمل کرده و با شناخت کامل از وقایع انتخابات سال ۸۸، در مقابل کسانی که می‌خواستند مشارکت ۸۶ درصدی مردم ایران در انتخابات را به تباهی بکشند، ایستاده و توطئه‌های آنها را نابود کردند.

وی افزود: امیدواریم که به واسطه این تابلو تاریخی انقلاب اسلامی، تمام فتنه‌های منافقین و کسانی که قصد منحرف کردن مسیر مردم را دارند به نابودی ختم شود.

حسینی محراب گفت: حماسه تاریخی ۹ دی، نقطه عطف و نور امیدی در تاریخ انقلاب اسلامی است که به همه دشمنان داخلی و خارجی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نشان داد مردم نجیب و خداجوی ایران اسلامی با حضور به‌موقع خود در بزنگاه‌های سرنوشت‌ساز و با پیروی از ولی‌فقیه، تا آخرین ‌نفس از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب دفاع خواهند کرد.

استاندار خوزستان در خصوص گرانی‌های موجود در بازار گفت: بخشی از این گرانی ها، داخلی بوده و بخشی دیگر مربوط به تحریم‌ها و بی انصافی برخی‌ها است البته ارگان های مربوطه کارهای نظارتی را انجام می‌دهند.

وی افزود: امیدوارم بتوانیم با برنامه‌ریزی و تولیدات بیشتر، شاهد ارزانی و وفور نعمت بوده و دست برخی از سودجویان و واسطه‌ها قطع شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها