سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی جویبار خبر داد:

صادرات 6000 تن مرکبات از جویبار به خارج کشور

معاون بهبود تولیدات گیاهی مازندران:

۲۰ درصد مرکبات تولیدی مازندران در سبد صادرات

۲۰ درصد محصول مرکبات تولیدی استان در سبد صادرات قرار می‌گیرد.
کد خبر: ۱۴۳۰۹۷۷

 به گزارش جام جم آنلاین ،معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران در جلسه قرارگاه مرکبات با بیان اینکه در اقتصاد مرکبات استان عوامل متعددی دخیل است، گفت: در گام نخست باید سراغ راهکار‌های اصلاحی باشیم و در این راستا متولی تولید، تشکل ها، اتحادیه ها، اتاق بازرگانی و سایر عوامل تاثیرگذار باید با یکدیگر همراهی و تعامل داشته باشند.

عباسپور افزود: مازندران از قطب‌های مهم کشور در تولید مرکبات به شمار می‌رود که هم از نظر سطح زیرکشت و هم تنوع و کیفیت محصول جایگاه مهمی در سطح کشور و حتی خارج از کشور دارد.

او  گفت: این محصولات به صورت قرارگاهی مورد رصد و پایش قرار می‌گیرند و مدیریت خواهند شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه صادرات پرتقال مازندران از اول آبان ماه شروع شده است، افزود: ۲۰ درصد محصول مرکبات تولیدی استان در سبد صادرات قرار می‌گیرد.

ظرفیت سالانه تولیدات استان مازندران حدود ۷/۵ میلیون تن، از جمله مرکبات که ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن که ۲۲۰هزار تن تولید کیوی است که بخش عمده‌ای از این تولیدات صادرات محور است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها