امیرعبداللهیان راهیِ بغداد شد

ببینید | وزیر خارجه پیش از عزیمت به بغداد

امروز سفر دوره ای را از عراق شروع می‌کنیم و در ادامه در سوریه با لبنان با مقامات این کشورها رایزنی و مشورت خواهیم داشت.
کد خبر: ۱۴۲۵۷۰۵

صحنه‌های دلخراشی که نشانگر تلاش رژیم صهیونیستی برای قتل عام کردن مردم بی دفاع غزه و غیره نظامیان در غزه هست را جهانیان شاهد هستند.


این رژیم تاکنون صدها هزار فلسطینی را به شهادت رسانده و براساس آمارهای موجود بین المللی فقط ۳۳ هزار کودک توسط صهیونیست‌ها به شهادت رسیدند.

در رایزنی ها تلاش خواهیم کرد تا جهان اسلام و وجدان های آگاه و مقاماتی که با آن ها گفت‌وگو خواهیم داشت در خصوص اقداماتی که  کمک کند به خروج مردم غیر نظامی در غزه را بتوانیم کمک کرده و صدای آنها را منعکس کنیم.

این اولین سفر امیرعبداللهیان بعد از تحولات اخیر منطقه از جمله عملیات موفقیت‌آمیز مقاومت فلسطین و همچنین جنایت‌های رژیم صهیونیستی در محاصره و تهاجم به مردم غزه است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها