3میلیون بیمار دیابتی 7500میلیارد تومان هزینه

اولین همایش بین المللی طرح ارتقای درمان دیابت با هدف آشنایی جامعه پزشکی با شیوه های نوین درمانی و آموزش به بیماران مبتلا به دیابت در دفتر مطالعات وزارت امور خارجه برگزار شد.
کد خبر: ۱۴۲۵۲۷

در این همایش دکتر علی پژوهی ، قائم مقام مرکز تحقیقات غدد درون ریز دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار «جام جم »، دیابت را بیماری خاموشی دانست که امروزه در کشور ما به دلیل گسترش استفاده از غذاهای آماده رو به افزایش است.
نارسایی کلیه ، بیماری های قلبی و عروقی و سکته مغزی در بسیاری از افراد به دلیل وجود دیابت بروز و شدت می یابند، در حالی که با تغذیه صحیح می توان جلوی عوارض دیابت را گرفت.
به گفته دکتر مسعود امینی ، رئیس مرکز تحقیقات غدد درون ریز دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان ، سالانه بیش از 7500میلیارد تومان هزینه درمان مستقیم و غیرمستقیم بیماران مبتلا به دیابت در کشور می شود.
در حال حاضر حداقل 3میلیون بیمار مبتلا به دیابت در کشور ثبت شده اند و تخمین زده می شود تعداد این افراد 7میلیون نفر باشد.
امینی با بیان این که عمر افراد مبتلا به دیابت 10سال کوتاهتر می شود، افزود: در جنوب ایران شیوع دیابت به دلیل عوامل ژنتیکی و سبک زندگی مردم آن منطقه بیشتر است. در این میان با وجود آن که درمانی برای دیابت وجود ندارد، آموزش مهمترین رکن پیشگیری از عوارض جبران ناپذیر این بیماری مانند قطع پا، کوری چشم و کنترل مطلوب آن است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها