جام جم آنلاین؛دکتر قباد محمدی ، با اشاره به پیگیریهای بسیار برای راه اندازی مرکز پیوند قلب در استان گفت: تقریبا ۹۰ درصد کارها پیش رفته و امکانات و تجهیزات آن فراهم شده است.
وی با اشاره به اخذ مجوزهای لازم برای راهاندازی این مرکز گفت: برای راهاندازی این مرکز نیروی فلوشیپ بازتوانی قلب کم داشتیم که این نیرو هم جذب شده است.
وی افزود: در حال حاضر همه چیز برای راهاندازی این مرکز آماده است و مشکلی اصلی فعلی تنها در بحث صدور پروانه فعالیت مرکز از سوی وزارت بهداشت است.
محمدی گفت: وزارت بهداشت در خصوص افزایش مراکز پیوند قلب سختگیری دارد و در حال حاضر درحال رایزنی برای اخذ پروانه فعالیت هستیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: در صورت اخذ این پروانه، مرکز پیوند قلب استان ظرف یک تا دو ماه راهاندازی میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم؛
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه