روسیه در پی ایجاد پایگاه دریایی دائمی در مدیترانه است

روسیه در صدد دایر کردن یک پایگاه دریایی دائمی در دریای مدیترانه است.
کد خبر: ۱۴۱۳۳۴

به گزارش خبرگزاری فرانسه ، دریادار ولادیمیر ماسورین فرمانده ستاد نیروی دریایی روسیه روز جمعه در دیدار از پایگاه ناوگان دریای سیاه روسیه واقع در سواستوپول گفت برای ناوگان دریای سیاه منطقه مدیترانه بالاترین اهمیت راهبردی را دارد.
ماسورین افزود من فکر می کنم حضور دائمی نیروی دریایی روسیه در منطقه با بهره گیری از ناوگان های دریای بالتیک و دریای شمال باید مدنظر باشد.
مقامات نظامی روسیه ماه ژوئن گذشته گزارش یک روزنامه روسی را مبنی بر امیدواری مسکو برای ایجاد پایگاه دریایی دائمی در بندر تارتوس در سوریه تکذیب کردند نیروی دریایی شوروی سابق از این بندر به عنوان پایگاه پشتیبانی نیروهای خود در دریای مدیترانه استفاده می کرد.
در حال حاضر روسیه درصدد جانشین کردن تاسیسات بندری جدید در سواستوپول است که انتظار می رود قرار داد اجاره ان در سال دو هزار و هفده به اتمام برسد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها