به گزارش جام جم آنلاین، سخنگوی پلیس فلوریدا اعلام کرد که تعدادی از مجروحان به بیمارستان کودکان منتقل شدند. ۹ مجروح این حادثه تیراندازی، شامل ۶ بزرگسال و سه کودک است.
سخنگوی پلیس اعلام کرد که یکی از آنها اواخر روز دوشنبه تحت عمل جراحی قرار گرفت و بقیه در وضعیتی پایدار بودند.
وی در ادامه افزود: حادثه تیراندازی حوالی ساعت ۷ بعد از ظهر (به وقت محلی) روز گذشته رخ داد. دست کم یک نفر بازداشت شده است، اما پلیس به دنبال مظنونان بیشتری است.
از روز جمعه، حدود ۱۴ نفر در بیش از ۱۲ تیراندازی جمعی در ایالات متحده کشته شده اند که نشاندهنده ی یک تعطیلات «روز یادبود» مرگبارتر نسبت به چهار سال گذشته است.
بر اساس گزارش وبسایت (Gun Violence Archive)، علاوه بر ۱۴ نفری که در تعطیلات آخر هفته در تیراندازی های جمعی کشته شدند، حداقل ۵۸ نفر دیگر زخمی شده اند.
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی «جامجم» با بازیگر سریال تلویزیونی رحیل
یک پژوهشگر دوران دفاع مقدس در گفتگو با جامجم آنلاین عنوان کرد:
گفتوگوی «جامجم» با فرزاد موتمن، نویسنده و کارگردان از روزهای دفاعمقدس