از سوی مرکز مدیریت راه‌های کشور

محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی اعلام شد

رییس پلیس راه البرز:

ترافیک جاده کرج- چالوس همچنان سنگین است

رییس پلیس راه البرز گفت: ترافیک در جاده کرج - چالوس در محدوده این استان همچنان سنگین است.
کد خبر: ۱۴۰۵۱۹۷

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ‌ پیمان کرمی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: این ترافیک در خط شمالی جاده کرج - چالوس در محدوده های دیزین، پیچ سرهنگ، پمپ بنزین نساء تا شهرستانک سنگین است.

وی اضافه کرد: با توجه به حجم بالای تردد احتمال اجرای محدودیت ترافیکی در جاده کرج- چالوس از ساعاتی دیگر وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: مسافران قبل از سفر ضمن اطلاع از وضعیت ترافیک، از هرگونه عجله و شتاب در موقع پرهیز کنند.

کنترل ترافیک پلیس راه ناجا با شماره تلفن ۸۸۲۵۵۵۵۵ به صورت شبانه روزی پاسخگوی وضعیت راه‌های کشور و آماده امدادرسانی به حادثه دیدگان احتمالی است.

استان البرز دارای یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی است و ۱۸ درصد ترافیک جاده ای کشور مربوط به راه‌های این استان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها