کشف ۲ محموله مواد محترقه در نهاوند

فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند از کشف دو محموله ۵۰ کیلوگرمی مواد اولیه پیش‌ساز مواد محترقه و بیش از ۱۵۰۰ عدد انواع مواد محترقه توسط پلیس نهاوند خبر داد.
کد خبر: ۱۴۰۰۴۶۰

به گزارش جام جم آنلاین همدان، سرهنگ ذبیح‌الله درویشی در تشریح این خبر اظهار کرد: مأموران کلانتری‌های ۱۱ و ۱۲ شهرستان نهاوند با اجرای طرح مقابله با فروشندگان مواد محترقه و انجام اقدامات پلیسی و به‌کارگیری گشت‌های فعال و نامحسوس در سطح حوزه موفق به شناسایی دو فرد شدند که در داخل منزل و مغازه خود اقدام به فروش و ساخت مواد محترقه دست‌ساز می‌کردند.

وی افزود: در این طرح پس از هماهنگی با مقام قضایی، مأموران کلانتری ۱۲ در بازرسی از یک منزل ۵۰ کیلوگرم مواد اولیه پیش‌ساز ساخت مواد محترقه دست ساز و مأموران کلانتری ۱۱ نیز در بازرسی از یک مغازه بیش از ۱۵۰۰ عدد انواع مواد محترقه غیرمجاز و خطرناک کشف کردند.

درویشی در پایان با اشاره به اینکه پرونده‌ای در این راستا تشکیل و به همراه متهمان به مراجع قضایی معرفی شده است، تأکید کرد: پلیس شهرستان به صورت مستمر طرح‌های مختلف را در سطح شهرستان اجرایی می کند و در این راستا با جدیت اقدامات قانونی را انجام خواهد داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها