هفته بیستم لیگ برتر فوتبال ایران

بارش برف دیدار پیکان و استقلال را لغو کرد

به علت بارش برف

بازی آلومینیوم اراک و گل گهر سیرجان لغو شد

دبیر هیئت فوتبال استان مرکزی گفت: بازی آلومینیوم اراک و گل گهر سیرجان لغو شد.
کد خبر: ۱۳۹۲۰۲۳

به گزارش جام جم آنلاین، محسن صادقی در گفت‌و‌گو با تسنیم با اشاره به وضعیت بازی آلومینیوم اراک و گل گهر سیرجان اظهار داشت: از روز گذشته بارش برف در اراک شروع شد که با تصمیم سازمان لیگ امروز پس از بررسی لازم و بازدیدهای صورت گرفته ابتدا بازی 24 ساعت تعویق شد.

وی افزود: با توجه به وضعیت هوای اراک و بارش برف براساس تصمیم صورت گرفته از سوی سازمان لیگ بازی دو تیم آلومینیوم اراک و گل گهر سیرجان به سبب آماده نبود زمینه برگزاری مسابقه لغو به زمانی دیگر موکول شد.

صادقی عنوان کرد: بنابراین با تصمیم سازمان لیگ فوتبال زمان دیگری برای بازی دو تیم لیگ برتری آلومینیوم اراک و گل گهر سیرجان در نظر گرفته خواهد شد تا این بازی از هفته سیزدهم لیگ برتر برگزار شود که این موضوع از سوی سازمان لیگ اطلاع رسانی خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها