به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛محمدمهدی جلالی،با اشاره به عقد تفاهم نامه با دانشگاه پیام نور کرمان افزود:با هدف توسعه زمینه همکاریهای فرهنگی و اعتلای آموزش قرآن و آموزش فراگیر قرآن در تمام سطوح و برای تمام سنین،بین مجمع قاریان و حافظان قرآن و دانشگاه پیام نور تفاهم نامه منعقدشده است.
وی تاکید کرد:از سوی مرکز آموزش های آزاددانشگاه پیام نور و با همکاری مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم کرمان دوره آموزشی تربیت مربی به صورت مجازی و با حضور اساتید برتر و مجرب قرانی برگزار میشود.
جلالی،بیان کرد:صدور گواهینامه معتبر پایان دوره وراهیابی ممتازین به دوره تخصصی از مزایای این دوره آموزشی تربیت مربی قرآن می باشد.
معاون آموزشی مجمع قاریان وحافظان قرآن تصریح کرد:30آبان آخرین مهلت ثبت نام است و متقاضیان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر باید به نشانی OTC.Pnu.ac.ir مراجعه نمایند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان