هرمزگان-جام جم انلاین-معاون نظارت ، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان گفت : در مدت یک هفته گذشته 121 پرونده تخلف صنفی در استان توسط بازرسان این سازمان تشکیل شده است.
عبدالرضا پیروی منش گفت : بازرسان این سازمان در هفته گذشته دو هزار و 824 مورد بازرسی از واحدهای تولیدی ، عمده فروشی و خرده فروشی در سطح استان بعمل آوردند.
وی ارزش ریالی این پرونده ها را بالغ بر 190 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود : در این مدت 121 پرونده تخلف تشکیل و جهت صدور رای نهایی به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.
پیروی منش بیشترین تخلفات کشف شده را شامل : گرانفروشی ، عدم صدور فاکتور ، عدم نصب نرخنامه و عرضه خارج از شبکه عنوان نمود.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
گفتوگوی «جامجم» با یک متخصص تغذیه درباره اینکه چطور فودبلاگرها در فضای مجازی عادات غذایی ما را شکل میدهند
رئیس کمیسیون عمران مجلس در گفتوگو با «جامجم» از طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی میگوید