مدیر بازایابی و فروش تراکتورسازی:

۳۰۰۰ کشاورز مددجوی کمیته امداد مالک تراکتور می‌شوند

 مدیربازاریابی و فروش گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: تراکتورسازی در راستای مسئولیت اجتماعی و به منظور حمایت از کشاورزانی که امکان و توان مالی بهره‌مندی و خریداری ماشین آلات کشاورزی را ندارند طی تفاهم نامه‌ای سه جانبه ۳۰۰۰ کشاورز تحت پوشش کمیته امداد را مالک تراکتور می‌کند.
کد خبر: ۱۳۸۵۲۷۶

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: ناصر قربانیان افزود: این تفاهم نامه با حمایت وزارت صمت و بین تراکتورسازی، کمیته امداد و بانک تجارت امضاء خواهد شد و براساس آن در مرحله اول ۲ هزار نفر از این عزیزان که اهلیت و گزینش آنها از سوی کمیته امداد صورت می‌گیرد برای دریافت تراکتور به گروه صنعتی تراکتورسازان معرفی می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه برای کشاورزانی که معرفی خواهند شد از طریق بانک تجارت تا سقف ۳ میلیارد ریال تسهیلات ۴ درصد پرداخت می‌شود اظهار کرد: تراکتورسازی نیز براساس برنامه و ظرفیت‌های تولیدی خود تراکتورهای مورد نیاز افراد معرفی شده را تامین خواهد کرد.

قربانیان با تاکید بر اینکه تراکتورسازی از دیرباز برای اجرای مسئولیت‌های اجتماعی پیش قدم بوده تصریح کرد: مدیران و مسئولان این مجموعه بر این اصل واقف هستند که با تامین تراکتور مورد نیاز کشاورزان مددجوی کمیته امداد و یا سایر نهادهای حمایتی می‌توان قدمهای موثری در جهت اشتغال پایدار برداشته و حتی زمینه متمول شدن این عزیزان را فراهم آورد.

مدیر بازاریابی و فروش تراکتورسازی ایران ابعاد این اقدام را فراتر از تامین تراکتور مورد نیاز کشاورزان بی بضاعت دانست و اضافه کرد: مطمئناً با تزریق این تعداد تراکتور به بخش کشاورزی شاهد افزایش ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی خواهیم بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها