رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی با هشدار به شهروندان از آنها خواست از اعتماد به افراد غریبه ای که درصدد فریب و اغفال مردم به بهانه های مختلف هستند باید اجتناب کنند، زیرا صدور روادید و دیگر مدارک مورد نیاز تنها در مراجع قانونی انجام می شود و متاسفانه اعتماد به این افراد موجب خسارات فراوان مالی و حتی جانی به مردم می شود که باید با هوشیاری در این ارتباط مانع از سوئاستفاده این افراد شد.
قاسمی تاکید کرد: هیچگاه مدارک و اسناد با ارزش خود را تحت هیچ شرایطی در اختیار افراد غریبه و ناشناس قرار ندهید؛ زیرا مشاهده شده است این بی توجهی اولین گام برای سوئ استفاده از مدارک و ایجاد مشکل برای صاحبان اسناد است.
رئیس اداره اجتماعی از مردم درخواست کرد: در صورت مشاهده افرادی که عنوان می کنند قادر به دریافت روادید یا گذرنامه هستند، با حفظ هوشیاری بلافاصله موضوع را به مرکز فوریت های پلیسی 110گزارش کنند.