آخرین تمرین تیم ملی فوتبال کشورمان عصر یکشنبه در حالی پیگیری شد که مصدومیت وحید هاشمیان موجی از نگرانی را در بین کادر فنی و بازیکنان تیم ملی ایجاد کرد؛
کد خبر: ۱۳۷۵۳۳
اما دیروز مشخص شد نباید زیاد نگران بود.این حادثه درحالی رخ داد که بازیکنان دریک نیمه زمین به بازی تمرینی مشغول بودند و هاشمیان پس از ضربه زدن به توپ دچارکشیدگی عضله پا شد و از ادامه تمرین بازماند.
کادرپزشکی بلافاصله با یخ درمانی مداوای اولیه را روی پای هاشمیان آغازکردند و وی موقتا به تمرین بازگشت ، ولی دقایقی بعد به دلیل شدت مصدومیت قادر به ادامه تمرین نشد و همراه کادر پزشکی محل کمپ را ترک کرد.
به گفته پزشکان تیم ملی ، مصدومیت هاشمیان چندان جدی نیست.
هاشمیان دیروز استراحت کرد و امروز زیر نظر کادر پزشکی تست می دهد و در صورتی که در این تست شرایط لازم را داشته باشد، از بعد از ظهر در تمرینات تیم ملی شرکت می کند.