ژنرال امریکایی: فقط بر 40درصد بغداد کنترل داریم

در حالی که نیروهای امریکایی تهاجم تازه ای را علیه مواضع القاعده در حومه جنوب بغداد آغاز کرده اند ، یک ژنرال امریکایی گفت: 5 ماه پس از شروع عملیات گسترده در بغداد نیروهای امنیتی فقط کنترل کامل 40درصد این شهر را دست دارند.
کد خبر: ۱۳۷۴۵۳

به گزارش آسوشیتدپرس ، ژنرال ریموند اودیرنو گفت: نیروهای امریکایی تهاجم جدید را جمعه شب در محله های عرب جبور و سلمان پاک بغداد شروع کردند.
این نخستین بار در 3 سال گذشته بود که نیروهای امریکایی وارد محله های فوق می شدند که اعضای القاعده در آنجا بمب های خودرویی می ساختند و به پایگاه های امریکا و محله های شیعه نشین مجاور با کاتیوشا حمله می کردند.
ژنرال دیوید پترانوس فرمانده کل نیروهای امریکا در عراق در مصاحبه ای مطبوعاتی با رابرت گیتس وزیر دفاع امریکا در بغداد گفت: این عملیات سربازان را در مناطق تحت کنترل القاعده مستقر خواهد کرد.
وی گفت: مدت زیادی طول خواهد کشید تا شهر از شورشیان پس گرفته شود.
وی گفت: فقط حدود 40 درصد شهر بغداد واقعا امن است ، بر 30 درصد دیگر کنترلی نداریم و در 30درصد بقیه مقدار زیادی خشونت وجود دارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها