رئیس شعبه یکم دادسرای عمومی و انقلاب شهرری افزود: به دنبال اعتراف متهمان ، ماموران تحقیقات خود را بر مسافران آفریقایی متمرکز کردند و عاقبت 4مسافر دیگر را - که چند روز پیش قصد داشتند با پرواز هوایی از فرودگاه امام خمینی (ره) به غنا سفر کنند- شناسایی و دستگیر کردند و با انتقال آنها به بیمارستان ، معلوم شد این مسافران موادمخدر (کراک) را بلعیده و قصد قاچاق آن را داشته اند.
ماموران در ادامه موفق به کشف 8کیلوگرم مواد مخدر (کراک) از 6مسافر آفریقایی شدند.این مقام قضایی افزود: با انتقال متهمان به دادسرا، تحقیق از آنها صورت گرفت و متهمان بیان کردند، هنگامی که با افراد ایرانی در غنا آشنا شده اند، با وعده پولهای کلان با آنها وارد معامله شده و با ویزای تجاری به تهران مراجعه و پس از تحویل مواد مخدر (کراک) آنها را بلعیده و قصد انتقال آن را برای فروش به کشور غنا و چند کشور دیگر داشته اند که دستگیر شده اند.
پوشیدن لباس عربی هم کارساز نبود
یکی از متهمان دستگیر شده روز گذشته در تشریح آشنایی خود با یکی از قاچاقچیان ایرانی به بازپرس زنده دل گفت: من در غنا زندگی می کردم تا این که با مردی ایرانی به نام محمد آشنا شدم. او به من وعده پرداخت 50هزار دلار پول داد و من هم برای این که وضعیت زندگی ام بهتر شود، قبول کردم و با گرفتن ویزای تجاری به تهران آمدم و پس از ملاقات با وی در یک هتل ، مواد مخدر (کراک) را از او گرفتم و 102بسته را بلعیدم و با پوشیدن لباس عربی وارد گیت فرودگاه شدم تا کسی به آفریقایی بودن من شک نکند، اما هوشیاری پلیس مرا ناکام گذاشت.
بنا بر این گزارش ، به دنبال اعتراف 6مسافر آفریقایی ، آنها روز گذشته با قرار قانونی روانه بازداشتگاه پلیس شدند و با اطلاعاتی که ماموران از آنها به دست آوردند، به چهره نگاری رایانه ای از فروشندگان مواد مخدر (کراک) پرداختند، به این ترتیب ماموران در یک قدمی اعضای یک باند حرفه ای قاچاق مواد مخدر قرار گرفتند و جستجوی گسترده را برای یافتن مخفیگاه دیگر متهمان آغاز کردند.