شهردار تهران زمانی که در مراسم بهره برداری از 880دستگاه اتوبوس ، تاکسی و «ون» حضور یافت ، تاکید کرد، بحث حمل ونقل عمومی در شعار اولویت دارد نه درعمل و دلیل آن را اولویت یارانه بنزین در حمل و نقل شخصی دانست.
کد خبر: ۱۳۷۴۰۱
محمد باقرقالیباف در این مراسم با اشاره به این که نباید اولویت دار بودن حمل و نقل عمومی به شعار تبدیل شود، گفت: باید دولت ومجلس در سیاستگذاری ها و واگذاری اعتبارات به حمل و نقل عمومی توجه کنند نه این که به خودروهای شخصی.
شهردار تهران ، ترافیک و خسارات زیست محیطی و اقتصادی ناشی از آن را نتیجه بی توجهی به حمل و نقل عمومی دانست واضافه کرد: معضل ترافیک تنها با توسعه حمل و نقل عمومی حل خواهد شد.
شهردار تهران با بیان این که نحوه تردد اتوبوس با مسافران زیاد نسبت به خودروهای شخصی چندان تفاوتی ندارد، افزود: اتوبوس با بیش از 100مسافر پشت همان چراغ قرمزی می ایستد که یک خودروی شخصی کولر دار با دو یا سه سرنشین ایستاده است و این مساله نشان می دهد حمل و نقل عمومی در اولویت نیست.