در پی انفجار جنایتکارانه روز چهارشنبه گلدسته های حرمین شریفین در سامرا حدود 650 نیروی عراقی و امریکایی در این شهر واقع در شمال بغداد مستقر شدند.
کد خبر: ۱۳۷۲۰۸
به گزارش خبرگزاری فرانسه ، ارتش امریکا روز جمعه در بیانیه ای اعلام کرد حدود 300 سرباز و دویست ونود پلیس عراقی و گروهی از مشاوران ائتلاف کشورهای اشغالگر در سامرا مستقر شدند و ماموریت انها کمک به تامین امنیت اطراف حرم امامان شیعه است.
از روز چهارشنبه که حرمین امامان شیعه در سامرا هدف حمله انفجاری قرار گرفت مقررات منع امد وشد در این شهر برقرار و مبادی ورودی ان مسدود شده است و تک تیراندازان زبده پلیس نزدیک حرمین مستقر شده اند.
احمد مجید از فرماندهان پلیس تکریت اعلام کرد از دیروز دو نفر با شلیک این تک تیراندازان کشته شده اند.
به گفته نوری المالکی نخست وزیر عراق نیروهای عراقی که مسئول تامین امنیت حرمین شریفین بودند در این حمله دخالت داشته اند و ارتش امریکا اعلام کرده است در همین ارتباط سیزده پلیس مظنون بازداشت شده اند.