رئیس جمهور سرزده از نمایشگاه کتاب بازدید کرد

رئیس جمهور صبح امروز شنبه -۳۱ اردیبهشت ماه- سرزده وارد نمایشگاه بین المللی کتاب تهران شد و از بخش‌های مختلف آن بازدید کرد.
کد خبر: ۱۳۶۷۰۰۵
به گزارش جام جم آنلاین، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در آخرین روز از برگزاری سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران شد وارد مصلی امام خمینی (ره) شد و از بخش‌های مختلف آن بازدید کرد.

در این بازدید ناشران و فعالان حوزه نشر در خصوص دغدغه‌های حوزه کتاب با رئیس جمهور گفتگو کردند.

سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از بیست‌ویکم اردیبهشت آغاز شده و تا سی‌ویکم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی (ره) و مجازی در سامانه موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، ادامه دارد.
 
منبع: ایرنا
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها