به گزارش جام جم، در این مراسم جمعی از مقامات لشگری و کشوری حضور یافتند و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس از جمعی از پزشگان پیشکسوت و رزمنده که در زمان بمباران بیمارستان صحرایی حضرت فاطمه زهرا شجاعانه بیماران و بیمارستان را نجات دادند، قدردانی و تجلیل شد.
در این مراسم دکتر صدیقه اعتمادسعید مدیر رادیو سلامت، دکتر سیاوش صحت جراح سالهای دفاع مقدس و دبیر انجمن جامعه جراحان ایران، دکتر محمد رئیس زاده رئیس سازمان نظام پزشکی کشور، دکتر محمد رازی، دکتر فرخ سعیدی، دکتر عباس فروتن مستندنگار سالهای دفاع مقدس و ... حضور داشتند.
در بخشی از این مراسم رادیو سلامت از پزشکان و همسران جامعه پزشکی سالهای دفاع مقدس که در بیمارستان حضرت فاطمه زهرا در روزهای بمباران شیمیایی حضور داشتند، تقدیر کرد.
این مراسم به صورت زنده از شبکه رادیو سلامت ساعت11 به تهیه کنندگی موسی نظری، گزارشگری مرجان قندی و گویندگی فرشته قربانی روی آنتن رفت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد