
به گزارش جام جم آنلاین قزوین، علی شعبانی رئیس کل دادگستری استان در مراسم آزادی ۱۲ زندان جرایم غیر عمدی که در زندان مرکزی قزوین برگزار شد، گفت: با پیگیری ستاد دیه و اداره کل اوقاف و امور خیریه استان و کمک خیران ۱۲ نفر از زندانیان جرایم غیر عمد آزاد شدند و به کانون خانواده بازگشتند.
شعبانی افزود: باورمان این است که زندان به خصوص در جرایم غیرعمد جای مناسبی برای اصلاح فرد نیست بلکه باید شرایطی فراهم شود تا فرد بتواند با حضور در اجتماع و در کنار خانواده، اشتباهات و خطاهای گذشته خود را جبران کند.
رئیس کل دادگستری استان خطاب به زندانیانی که مورد عفو قرار گرفته اند گفت: اگر مجدد در اثر ارتکاب جرم به زندان بازگردید دیگر عفو شامل شما نخواهد شد پس تلاش کنید بر اساس مقررات قانونی حرکت کنید و توکلتان به خدا باشد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد