به گزارش جام جم آنلاین،گیلاس یک میوه بسیار خوش طعم و پرطرفدار در میان مردم است، از خواص مصرف گیلاس میتوان به خون سازی، کاهش دهنده میگرن، جوان سازی پوست و تقویت موها اشاره کرد؛ برخی افراد عادت دارند این میوه را با هسته بخورند که کاری صد در صد اشتباه است؛ دانه گیلاس دارای سمی به نام سیانید است که با اختلال در سیستم اکسیژن رسانی به سلولها میتواند سبب مرگ تدریجی سلول شده و در مقادیر بالا سبب مرگ فرد شود، دفعه دیگر هسته گیلاس را مِک نزنید و آن را دور بیاندازید.
منبع: بهداشت نیوز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد