دادیار شعبه چهارم افزود: با آغاز تحقیقات برای دستگیری رضا معلوم شد، وی پس از اطلاع از دستگیری شاکی دروغگو، متواری و مخفی شده است.
لذا در مرحله بعدی با به دست آوردن یک سرنخ مبنی بر این که متهم تحت تعقیب به خارج از کشور مسافرت های متعدد دارد، دستور دستگیری او به مرزهای هوایی و زمینی صادر شد و هنگامی که وی قصد خروج از کشور را داشت در فرودگاه مهرآباد تهران دستگیر شد.
با انتقال متهم به دادسرا، وی اعتراف کرد با شناسایی افراد پولدار آنها را تعقیب کرده ، سپس با تهیه عکس و به دست آوردن شماره خودرو، علیه آنها شکایت های دروغین مطرح می کردیم و پس از دستگیری این افراد، خود را به آنها نزدیک می کردیم و می گفتیم با قاضی پرونده در ارتباط هستیم و در ادامه برای آزادی او پول دریافت کرده و از شاکی که همدست ما بود، درخواست می کردیم تا از شکایت خود صرف نظر کند.
دادیار جنایی افزود: متهم تاکنون به 4فقره اخاذی از مردم به این شیوه اعتراف کرده و تحقیق نشان می دهد دیگر اعضای باند پس از اطلاع از دستگیری 2همدست خود به یکی از کشورهای اروپایی متواری شده اند که دستور قضایی برای دستگیری آنها به پلیس بین الملل صادر شده است.
دادیار جنایی از مردم خواست چنانچه به این شیوه از آنها اخاذی شده است ، برای ارائه شکایت و شناسایی سرکرده باند، به شعبه 17پلیس آگاهی مراجعه کنند.