ساخت ۲۳۳ کلاس درس در نیمه نخست سال جاری

مدیر کل نوسازی مدارس لرستان از ساخت ۲۳۳ کلاس درس در نیمه نخست سال جاری خبر داد.
کد خبر: ۱۳۳۴۵۵۸
ساخت ۲۳۳ کلاس درس در نیمه نخست سال جاری به گزارش جام جم آنلاین لرستان: امیر غفوری‌نژاد افزود: این تعداد کلاس درس با اعتبار ۱۱۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در نیمه نخست سال جاری آماده می شوند.
 
وی ادامه داد: از آغاز سال جاری تا خردادماه، ۴۰ کلاس درس توسط نوسازی مدارس و با مشارکت خیرین ارجمند مدرسه‌ساز، ساخته و تحویل آموزش و پرورش گردیده است که تا ابتدای سال تحصیلی جدید هم ۶۴ مدرسه دیگر با ۱۹۳ کلاس درس تحویل داده خواهد شد.
 
غفوری نزاد تصریح کرد: علاوه بر ساخت ۶۴ مدارس فوق‌الذکر باید به هنرستان اتومکانیک شهرستان سلسله که مزین به نام سردار حاج قاسم سلیمانی شده است، سالن ورزشی شهید حسنوند اردوگاه کمالوند و زمین چمن مصنوعی شهرستان پل‌دختر نیز اشاره کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها