به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین، جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران در گفتگو با فارس درباره وقوع حریق در یک برج مسکونی در بزرگراه شهید همت اظهار داشت: این حادثه ظهر امروز در یک برج مسکونی ۱۰ طبقه ۶۰ واحدی در بزرگراه شهید همت به سمت غرب ابتدای جاده وردیج به وقوع پیوسته است.
وی افزود: به دلیل حساسیت بالای این حادثه ۵ ایستگاه آتش نشانی به همراه تانکر و نردبانهای ایجاد به محل حادثه اعزام شدند که مشخص شد در طبقه هشتم این برج مسکونی یک واحد ۱۲۰ متری کاملاً شعله ور شده است.
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران با بیان اینکه دود غلیظی ساختمان را فرا گرفته بود و آتش از واحد حادثه دیده به سایر واحدهای مجاور در حال انتقال بود، گفت: خوشبختانه با اقدام به موقع نیروهای آتش نشانی، آتش در حال حاضر اطفا و نیروهای آتش نشانی مشغول ایمن سازی محل هستند.
ملکی خاطر نشان کرد: خوشبختانه این حادثه مصدوم و تلفات جانی به همراه نداشت ولی چند نفر از اهالی این برج که دچار دودگرفتگی شده بودند تحویل نیروهای اورژانس شدند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد