رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه:

با فوت 9 نفر در استان کرمانشاه مجموع جان باختگان به 1757 رسید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز

در ۲۴ ساعت گذشته 24 بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: در ۲۴ ساعت گذشته بیست و چهار بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند.
کد خبر: ۱۳۱۴۶۵۳
در ۲۴ ساعت گذشته بیست و چهار بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادندبه گزارش جام جم آنلاین البرز، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان این که در ۲۴ ساعت گذشته ۱۳۹ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده اند گفت: مجموع بستری ها شامل (قطعی، محتمل و مشکوک)، از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان به ۴۱ هزار و ۱۷۰ نفر رسید.

فتحی، با بیان این که در حال حاضر  ۹۸۱ نفر شامل موارد (قطعی، محتمل و مشکوک)، در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد، ابتلای ۵۳۹ نفر به بیماری کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.

وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۲۴ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به سه هزار و ۷۱۷ نفر رسیده است.

از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۳۶ هزار و ۴۵۸ نفر از مراکزدرمانی ترخیص شده اند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها