طرز تهیه: پوست پیاز را کنده، شسته و خردکرده و در قابلمهای ریخته و با کمی روغن تفت میدهیم. سینه مرغ را شسته، خردکرده و به پیاز اضافهکرده و بعد از کمی تفتدادن کمی آب، نمک، زردچوبه، فلفلسیاه و زیره یا دارچین به آن اضافهکرده و روی حرارت میگذاریم و وقتی جوش آمد حرارت را کم میکنیم؛ البته میزان زردچوبه و دارچین یا زیره آن باید بیشتر از بقیه ادویهها باشد زیرا طبع این خورشت سرد است و با استفاده از این ادویهها آن را متعادل میکنیم.
در این فاصله باقالی را پاک کرده و از دو پوست درآورده و میشوییم و وقتی مرغ نیمپز شد آن را اضافه میکنیم. گشنیز را هم پاککرده، شسته و خردکرده و یک ربع آخر به خورشت اضافه میکنیم و حرارت را کم میکنیم تا آب خورشت کمشده و جا بیفتد. در نهایت این خورشت بسیار لذیذ را در ظرف مناسبی ریخته و با برنج سرو میکنیم.
مواد لازم:
سینه مرغ کوچک: یک عدد(۸۰۰۰تومان)
باقالی تازه: نیمکیلو(۴۰۰۰تومان)
گشنیز تازه: ۲۵۰گرم(۱۰۰۰تومان)
پیاز متوسط: یک عدد
سیر ترجیحا تازه درشت: ۵عدد(۱۰۰۰تومان)
نمک، فلفلسیاه، زردچوبه، دارچین یا زیره:
به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گروسی: مشکل تیم روحی و روانی است
شاهین بیانی در گفتوگو با «جامجم»: