خورشت باقالی و گشنیز

غذایی‌ به سبزی بهار

این خورشت خوشمزه و متفاوت را باید در فصل بهار و زمان تازگی باقالی تهیه کرد البته می‌توان در فصل‌های دیگر هم آن را پخت اما دیگر خاصیت و ظاهر متفاوت با رنگ سبز روشن را نمی‌توان از آن انتظار داشت.
این خورشت خوشمزه و متفاوت را باید در فصل بهار و زمان تازگی باقالی تهیه کرد البته می‌توان در فصل‌های دیگر هم آن را پخت اما دیگر خاصیت و ظاهر متفاوت با رنگ سبز روشن را نمی‌توان از آن انتظار داشت.
کد خبر: ۱۳۱۱۵۴۱

طرز تهیه: پوست پیاز را کنده، شسته و خردکرده و در قابلمه‌ای ریخته و با کمی روغن تفت ‌می‌دهیم. سینه مرغ را شسته، خردکرده و به پیاز اضافه‌کرده و بعد از کمی تفت‌دادن کمی آب، نمک، زردچوبه، فلفل‌سیاه و زیره یا دارچین به آن اضافه‌کرده و روی حرارت می‌گذاریم و وقتی جوش آمد حرارت را کم می‌کنیم؛ البته میزان زردچوبه و دارچین یا زیره آن باید بیشتر از بقیه ادویه‌ها باشد زیرا طبع این خورشت سرد است و با استفاده از این ادویه‌ها آن را متعادل می‌کنیم.

در این فاصله باقالی را پاک کرده و از دو پوست درآورده و می‌شوییم و وقتی مرغ نیم‌‌پز شد آن را اضافه می‌کنیم. گشنیز را هم پاک‌کرده، شسته و خردکرده و یک ربع آخر به خورشت اضافه می‌کنیم و حرارت را کم می‌کنیم تا آب خورشت کم‌شده و جا بیفتد. در نهایت این خورشت بسیار لذیذ را در ظرف مناسبی ریخته و با برنج سرو می‌کنیم.

مواد لازم:
سینه مرغ کوچک: یک عدد(۸۰۰۰تومان)
باقالی تازه: نیم‌کیلو(۴۰۰۰تومان)
گشنیز تازه: ۲۵۰گرم(۱۰۰۰تومان)
پیاز متوسط: یک عدد
سیر ترجیحا تازه درشت: ۵عدد(۱۰۰۰تومان)
نمک، فلفل‌سیاه، زردچوبه، دارچین یا زیره:
به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها