طرز تهیه: پوست پیاز را کنده، شسته و خردکرده و در قابلمهای ریخته و با کمی روغن تفت میدهیم. سینه مرغ را شسته، خردکرده و به پیاز اضافهکرده و بعد از کمی تفتدادن کمی آب، نمک، زردچوبه، فلفلسیاه و زیره یا دارچین به آن اضافهکرده و روی حرارت میگذاریم و وقتی جوش آمد حرارت را کم میکنیم؛ البته میزان زردچوبه و دارچین یا زیره آن باید بیشتر از بقیه ادویهها باشد زیرا طبع این خورشت سرد است و با استفاده از این ادویهها آن را متعادل میکنیم.
در این فاصله باقالی را پاک کرده و از دو پوست درآورده و میشوییم و وقتی مرغ نیمپز شد آن را اضافه میکنیم. گشنیز را هم پاککرده، شسته و خردکرده و یک ربع آخر به خورشت اضافه میکنیم و حرارت را کم میکنیم تا آب خورشت کمشده و جا بیفتد. در نهایت این خورشت بسیار لذیذ را در ظرف مناسبی ریخته و با برنج سرو میکنیم.
مواد لازم:
سینه مرغ کوچک: یک عدد(۸۰۰۰تومان)
باقالی تازه: نیمکیلو(۴۰۰۰تومان)
گشنیز تازه: ۲۵۰گرم(۱۰۰۰تومان)
پیاز متوسط: یک عدد
سیر ترجیحا تازه درشت: ۵عدد(۱۰۰۰تومان)
نمک، فلفلسیاه، زردچوبه، دارچین یا زیره:
به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان