غذایی‌ به سبزی بهار
خورشت باقالی و گشنیز

غذایی‌ به سبزی بهار

خورشت چاقاله‌ بادام

استفاده از فرصت‌ها

این روزها چاقاله‌ بادام، گوجه‌ سبز و نوبرانه‌ های بهاری زیاد شده و قیمت مناسبی هم دارد. فرصت کوتاهی که باید از آن استفاده کرد.
کد خبر: ۱۳۰۹۴۷۹

پس تا دیر نشده از آنها غذاهای خوشمزه تهیه کرده، از خواص‌شان استفاده کرده و از مزه خوب‌شان لذت ببرید.

مواد اولیه:
مرغ: ۲۵۰ گرم (قیمت: ۱۰۰۰۰ تومان)
چاقاله بادام: ۱۰۰ گرم (قیمت: ۵۰۰۰ تومان)
نعنا و جعفری: نیم کیلو (قیمت: ۴۰۰۰ تومان)
پیاز متوسط: یک عدد (قیمت: ۵۰۰ تومان)
آبغوره با آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:
پیاز را خردکرده و با کمی روغن در قابلمه‌ای ریخته و تفت‌داده و سرخ می‌کنیم. مرغ را شسته و به اندازه دلخواه خردکرده و به پیازداغ اضافه کرده و بعد از کمی تفت‌دادن نمک، فلفل، زردچوبه و کمی آب به آن اضافه کرده و بعد از جوش‌آمدن حرارت را کم می‌کنیم تا مرغ نیم‌پز شود. در این فاصله نعنا و جعفری را پاک‌کرده، شسته و بعد از این‌که آب اضافه‌اش رفت آن را خردکرده، با کمی روغن تفت‌داده و همراه چاقاله‌بادام شسته و خردشده به مرغ اضافه و‌ مواد را کمی مخلوط کرده و روی حرارت کم می‌گذاریم تا آب خورشت کم‌شده و جا بیفتد. قبل از سرو خورشت آن را با کمی آبغوره یا آبلیموی تازه مزه‌دار کرده و سپس آن را در ظرف مناسبی ریخته و با برنج سرو می‌کنیم.

نکات:
اگر چاقاله‌ها درشت بود آنها را کمی خرد می‌کنیم اما اگر ریز بود درسته در خورشت می‌ریزیم.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها