به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه، رئیس پلیس راهور استان، گفت: برابر اعلام رنگ بندی شهرهای جدید از سوی ستاد ملی کرونا چندین شهر استان در زمره شهرهای قرمز و نارنجی قرار گرفته اند و ورود به این شهرها ممنوع است.
سرهنگ "فضل اله شیری" با اشاره به مهلت 72 ساعته مسافران شهرهای قرمز و نارنجی برای بازگشت به شهرهای مبداء اظهار داشت: خودروهای با پلاک غیربومی در شهرهای قرمز به ازای هر روز تردد یک میلیون تومان و در شهرهای نارنجی 500 هزار تومان جریمه خواهند شد.
سرهنگ شیری افزود: ساعت محدودیت تردد شبانه که پیش از این از 21 تا 3 بامداد بود ، از روز هفتم فروردین ماه تغییر و محدودیت تردد از ساعت 22 تا 3 بامداد اعلام می شود.
وی افزود: رانندگانی که در این ساعت تردد در سطح شهر داشته باشند اعمال قانون خواهند شد.
وی خاطر نشان کرد : هرگونه تغییر در خصوص جزئیات این طرح متعاقبا اعلام می شود .
سرهنگ شیری در پايان با تشکر از همکاری آگاهانه شهروندان تاکید کرد": انتظار داریم به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا ، مردم عزیز از تردد های غیر ضروری شهری خودداری و به دستورالعمل های مراقبت و فاصله گذاری اجتماعی توجه لازم را داشته باشند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد