![کنترل تب دنگی در گرو تامین اعتبار | ۱۵۰ هزار کیت تشخیصی در گمرک خاک میخورد](/files/fa/news/1403/5/2/1234337_892.jpg)
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در اینجا به آموزش یک خوراک مناسب برای این افراد میپردازیم.
مواد لازم:
قارچ درشت: ۵عدد
کدوی بزرگ: یک عدد
بادمجان بزرگ: یک عدد
گوجه فرنگی بزرگ: یک عدد
پیاز بزرگ: یک عدد
فلفل دلمهای متوسط: یک عدد
روغن زیتون: ۴قاشق غذاخوری
سیر تازه: ۵حبه
نمک، فلفلسیاه و آبلیموی تازه: به میزان لازم
طرز تهیه:
روغن زیتون را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت زیاد میگذاریم. پیاز و سیرها را پوستکنده، خردکرده و به روغن اضافه کرده و تفت میدهیم تا از حالت خامی درآید. سپس بادمجان و کدو را هم پوستکنده، خردکرده و به سیر و پیاز اضافهکرده و به تفتدادن ادامه میدهیم.
وقتی کمی نرم شد فلفل دلمهای را شسته، دانههای وسط آن را درآورده و خردکرده و گوجهفرنگی و قارچها را هم شسته و خردکرده و همراه فلفل سیاه به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا وقتی غذا آب بیندازد سپس در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم میکنیم و وقتی مواد خوب پخت خوراک را با کمی نمک و آبلیموی تازه مزهدارکرده و بعد از چند دقیقه در ظرف مناسبی ریخته و با نان سرو میکنیم.
نکات آشپزی:
بهجای قارچ میتوانیم از سینه مرغ یا هر گوشت سفید دیگری استفاده کنیم.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد