
به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین از فارس، رئیس پایگاه یکم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از دستگیری عاملان درگیری و نزاع منجر به تخریب ساختمان و اموال خصوصی در محله قیطریه خبر داد و گفت:متهمان در کمتر از 24 ساعت شناسایی و به دادسرا معرفی شدند.
سرهنگ غلامحسین زراعتکار در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: غروب روز یکشنبه مورخه21دی ماه تعدادی از اراذل و اوباش شمال شهر تهران با استفاده از دودستگاه خودروی BMw و مزدا 3 درحالیکه پلاک خودروها را مخدوش نموده بودند با حضور در یکی از محلات قیطریه با در دست داشتن الات و ادوات همراه (قمه و شمشیر) با انجام تحرکات و اقدامات اوباشگری به درب ساختمان یکی از شهروندان ساکن در این محل که ظاهرا از مدت ها قبل با وی خصومت شخصی داشته اند حمله ور شدند
وی گفت:این افراد پس از ایجاد رعب و وحشت اقدام به تخریب و شکستن شیشه های درب ورودی ساختمان و لابی من و ورود به واحد منزل شاکی را داشتند که در همین راستا قبل از این اقدام مجرمانه به جهت اطلاع به پلیس110 از محل متواری می شوند.
وی افزود:با توجه به شکایت شاکی و گزارشات مردمی ،نتیجه تحقیقات صورت گرفته طی گردشکاری به مرجع قضایی ارسال و دستورات لازم اخذ و در ادامه روند رسیدگی پرونده بلافاصله با همکاری شاکی، هویت متهمان پرونده شناسایی شد.
سرهنگ زراعتکار تصریح کرد: در فاصله کمتر از 24 ساعت 3 نفر از متهمان اصلی این پرونده در مخفیگاهشان در حوالی الهیه در یک عملیات ضربتی در حالی که قصد فرار از چنگ ماموران را داشتند، دستگیر و به پایگاه یکم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ انتقال داده شدند.
این مقام انتظامی در ادامه با اشاره به اینکه متهمان این پرونده دارای چندین فقره سابقه شرارت و شرب خمر و مشارکت در نگهداری مشروبات الکلی هستند، گفت: افراد دستگیر شده در اظهاراتشان به بزه ارتکابی اعتراف کرده و انگیزه خود از این اقدام مجرمانه را گرفتن زهر چشم از شاکی به علت کینه و اختلاف چندین و چندساله با وی و خانواده اش ذکر کردند.
رئیس پایگاه یکم پلیس امنیت عمومی پایتخت خاطر نشان کرد: متهمان دستگیر شده با قرار وثیقه میلیاردی روانه زندان شدند.
*عکس تزیینی است
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: