املت مرغ ،یه املت بی نهایت خوشمزه

طرز تهیه املت مرغ

تخم مرغ از مرسوم ترین خوراکی‌های صبحانه است که به شکل‌های مختلف سرو می‌شود. شاید رایج‌ترین روش سرو تخم مرغ به عنوان صبحانه املت باشد
کد خبر: ۱۲۹۷۰۸۲

طرز تهیه املت مرغ

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تبیان

مواد اولیه:

سینه مرغ پخته شده                   یک عدد

تخم مرغ                                   دو عدد

کدو  خورشی                               سه عدد

سیر رنده شده                            سه حبه

قارچ ورقه شده                           یک پیمانه

پیاز داغ                                 1/4 پیمانه

گوجه فرنگی متوسط                   سه عدد

کره                                           50 گرم

روغن مایع                               دو قاشق غذاخوری

 

زرد چوبه                                   نصف قاشق چایخوری

پودر آویشن                               نصف قاشق چای‌خوری

نمک                                          به میزان لازم

فلفل سیاه                                  نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه املت مرغ

طرز تهیه:

سینه مرغ را مکعبی ریز خرد کرده و به همراه کره، پیاز داغ، سیر و قارچ تفت می‌دهیم. کدوها را خلالی درشت خرد کرده و در مقداری روغن سرخ می‌کنیم و به مواد می‌افزاییم.

* گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کرده و به مواد فوق اضافه می‌کنیم و بعد از کمی تفت دادن زردچوبه، فلفل سیاه، آویشن و نمک را افزوده و وقتی گوجه ها نرم شد، تخم‌مرغ‌ها را با چهار قاشق غذاخوری شیر هم می‌زنیم و به مواد افزوده و در تابه را می‌بندیم تا تخم مرغ خودش را بگیرد.

 

نکته:

هنگام هم زدن تخم‌مرغ اگر با کمی شیر یا آب (دو قاشق) مخلوط شود، یکنواخت‌تر خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها