سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تبیان
سینه مرغ پخته شده یک عدد
تخم مرغ دو عدد
کدو خورشی سه عدد
سیر رنده شده سه حبه
قارچ ورقه شده یک پیمانه
پیاز داغ 1/4 پیمانه
گوجه فرنگی متوسط سه عدد
کره 50 گرم
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
زرد چوبه نصف قاشق چایخوری
پودر آویشن نصف قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
* سینه مرغ را مکعبی ریز خرد کرده و به همراه کره، پیاز داغ، سیر و قارچ تفت میدهیم. کدوها را خلالی درشت خرد کرده و در مقداری روغن سرخ میکنیم و به مواد میافزاییم.
* گوجهفرنگیها را خرد کرده و به مواد فوق اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت دادن زردچوبه، فلفل سیاه، آویشن و نمک را افزوده و وقتی گوجه ها نرم شد، تخممرغها را با چهار قاشق غذاخوری شیر هم میزنیم و به مواد افزوده و در تابه را میبندیم تا تخم مرغ خودش را بگیرد.
نکته:
هنگام هم زدن تخممرغ اگر با کمی شیر یا آب (دو قاشق) مخلوط شود، یکنواختتر خواهد شد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد