در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از چی شی
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی بزرگ | ۲ عدد |
پیاز | ۴ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری (اختیاری) | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
برای تهیه دوپیازه ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ پیمانه آب و مقداری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید و سیب زمینی ها آبپز شوند.
پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند، پوست شان را جدا می کنیم و انها را به صورت مکعبی کوچک خرد می کنیم. در صورت تمایل می توانیم سیب زمینی ها را به صورت کامل له کنیم، اما خرد کردن سیب زمینی ها باعث می شود غذا ظاهر زیباتری داشته باشد.
در این مرحله پیازها را به صورت نگینی یا خلالی به سلیقه خود خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری روغن مایع داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیازها سبک و شیشه ای شوند، سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.
حالا پیاز و ادویه ار یک دقیقه دیگر تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا علاوه بر اینکه رنگش باز شود، طعم و بوی خامی اش نیز گرفته شود.
پس از اینکه رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دادیم، سیب زمینی های خرد شده را به همراه جعفری به تابه اضافه می کنیم و به آرامی مواد را مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در پایان غذا را به همراه نان تازه و ماست سرو می کنیم.
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد