خورش دال عدس خوستانی مقوی و خوشمزه

طرز تهیه خورش دال عدس

دال عدس یا عدس قرمز مانند عدس سرشار از پروتئین و همچنین بتاکاروتن است. می توانید این خورش خوشمزه را با آن تهیه کرده و نوش جان کنید.
کد خبر: ۱۲۹۴۸۱۴

طرز تهیه خورش دال عدسبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از پرشین وی

مواد لازم برای خورش دال عدس

۳ پیمانه دال عدس

به میزان لازم روغن

۱ عدد پیاز

۲ حبه سیر

۱ عدد سیب زمینی

۱ قاشق غذاخوری پودر لیمو عمانی

به میزان لازم نمک

به میزان لازم فلفل سیاه

به میزان لازم زردچوبه

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

طرز تهیه خورش دال عدس

طرز تهیه خورش دال عدس

۱- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.

۲- سیر ها را هم پوست گرفته و ریز خرد کنید. در صورت تمایل می توانید تعداد سیر ها را کم و یا زیاد کنید.

۳- دال عدس را پاک کرده و بشویید.

۴- سیب زمینی را پوست بگیرید. آن را نگینی خرد کنید.در قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. سیر را اضافه کنید و مواد را تفت دهید تا طلایی شوند.دال عدس و سیب زمینی را در قابلمه بریزید و تا ۲ بند انگشت روی آن، آب اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا دال عدس پخته و نرم شود.به آن کمی نمک، فلفل، زردچوبه، پودر لیموعمانی و رب اضافه کنید و بگذارید تا جا بیفتد. خورش دال عدس را همراه برنج میل کنید.

 

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها