در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پرشین وی
۳ پیمانه دال عدس
به میزان لازم روغن
۱ عدد پیاز
۲ حبه سیر
۱ عدد سیب زمینی
۱ قاشق غذاخوری پودر لیمو عمانی
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل سیاه
به میزان لازم زردچوبه
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.
۲- سیر ها را هم پوست گرفته و ریز خرد کنید. در صورت تمایل می توانید تعداد سیر ها را کم و یا زیاد کنید.
۳- دال عدس را پاک کرده و بشویید.
۴- سیب زمینی را پوست بگیرید. آن را نگینی خرد کنید.در قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. سیر را اضافه کنید و مواد را تفت دهید تا طلایی شوند.دال عدس و سیب زمینی را در قابلمه بریزید و تا ۲ بند انگشت روی آن، آب اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا دال عدس پخته و نرم شود.به آن کمی نمک، فلفل، زردچوبه، پودر لیموعمانی و رب اضافه کنید و بگذارید تا جا بیفتد. خورش دال عدس را همراه برنج میل کنید.
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد