دیگچه مشهدی یه دسر جذاب و خوشمزه

طرز تهیه دیگچه

این دسر مشهدی به شله زرد و شیر برنج شباهت دارد و برای پخت درست نیاز است که فوت و فن‌های آن به خوبی یاد گرفته شود.
کد خبر: ۱۲۹۴۶۱۳

طرز تهیه دیگچه

به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازخبر گزاری جمهوری اسلامی

مواد لازم:

  • برنج نیم دانه: ۱ پیمانه
  • آب: ۲ پیمانه
  • شیر پر چرب: ۲ لیتر (۸ و نیم پیمانه)
  • گلاب: ۱/۲ پیمانه
  • شکر: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • کره: ۵۰ گرم
  • زعفران: به مقدار دل‌خواه
  • طرز تهیه دیگچه
  • طرز تهیه و دستور پخت:

    ۱. برنج را شسته و به مدت یک ساعت خیس کنید.بگذارید خوب بپزد می‌توانید از برنج خورد که مخصوص آش است استفاده کنید.

    ۲. زمانی که آب برنج تبخیر شد شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا شیر به خورد برنج برود.

    ۳. به ترتیب شکر را اضافه کرده و هم بزنید و سپس هل را اضافه کنید باید آنقدر مواد بجوشد تا سفت شود.

    ۴. در آخر گلاب و بعد از چند دقیقه کره را اضافه کنید.

    ۵. حالا زمان آن رسیده است که دیگچه مشهدی را دم کنید.

    ۶. در این مرحله زعفران دم کرده را در گوشه‌ای از قابلمه بریزید و هم بزنید تا نیمی از آن زرد رنگ شود.

    ۷. دسر دیگچه را مانند برنج به مدت نیم ساعت دم کنید و ضروری است که حرارت خیلی کم باشد.

    ۸. بعد از خنک شدن این دسر را با خلال پسته و زعفران میل کنید

 

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها