در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه گراتن عدس
موادلازم:
عدس پخته:۲پیمانه
پیاز:۱عدد
سیر خورد شده:۲حبه
رب گوجه:۱قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی:۴ عدد
لیمو ترش :۱عدد
نمک و فلفل و ادویه به دلخواه
جعفری خورد شده :۲۰شاخه
سیب زمینی:۲عدد
پنیر پارمزان:۳قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا:۴قاشق غذا خوری
پودر سوخاری:۳قاشق غذاخوری
دستور پخت:
سیر و پیاز خورد شده را سرخ میکنیم،گوجه خورد شده را بهش اضافه میکنیم
بعد از اینکه کمی پخت رب گوجه و عدس پخته و آبلیمو را اضافه میکنیم،ادویه ها رو به اندازه اضافه میکنیم.
وقتی آب گوجه فرنگی جمع شد جعفری خورد شده را اضافه میکنیم و از روی حرارت برمی داریم و داخل ظرفی که مناسب فر باشدمیریزیم.
سیب زمینی ها رو ورقه کرده و کمی سرخ میکنیم اگر میخواهید که سالم تر باشد
حدود هشت دقیقه در آب بپزید.
بعد سیب زمینی ها را روی موادمیچینیم.پنیر ها رو در یک ظرف با پودر سوخاری قاطی میکنیم و روی مواد میریزیم ودر فر با دمای ۱۸۰ قرار میدهیم تا رویش طلایی و برشته شود.نوش جان
بیشتر بخوانید: طرز تهیه غذای ساده و آسان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: