موفقیت واکسن نانوذرات کرونا در چین

دو واکسن نانوذره جدید چین می‌توانند آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده قوی و واکنش‌های ایمنی سلولی در حیوانات ایجاد کنند و مانع ابتلای فرد به کرونا شوند.
کد خبر: ۱۲۹۰۸۲۰

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، محققان دانشگاه «سان یات سن» در گوانگژو چین اعلام کردند: دو واکسن نانوذره جدید چین در مقابله با سارس-کوو-۲ (SARS-CoV-۲) ویروسی که موجب بیماری کووید-۱۹ می‌شود، می‌توانند آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده قوی و واکنش‌های ایمنی سلولی در حیوانات ایجاد کنند.

پژوهشگران دانشگاه سان یات سن دو واکسن نانوذره را بر اساس اتصال گیرنده و تکرار هپتاد سارس-کوو-۲ تنظیم کردند؛ آنها می‌توانند سطح بالایی از آنتی بادی‌ها علیه کووید 19 را در موش‌ها و میمون‌های رزوس القاء کنند و روشی در واکسیناسیون امیدوارکننده علیه ویروس ارائه می‌دهند.

به گفته پانگ هوی، محقق ارشد این پژوهش، واکسن‌ های نانو ذرات با ترکیب پروتئین‌های نوترکیب آنتی‌ژنی چند مولکولی در نانو ذرات تولید شده‌اند که تمایل به ایجاد پاسخ‌های ایمنی قوی‌تر در مقایسه با مونومرهای مورد استفاده در واکسن‌ های معمولی دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها