یک دسر عالی وبی نظیر

طرز تهیه پاناکوتای رنگی

این دسر معروف و خوشمزه خامه ای رو حتما اسمش رو شنیدید. یه دسر ایتالیایی به معنی خامه پخته شده درست کردنش بسیار راحته و شما هم میتونید درست کنید
کد خبر: ۱۲۹۰۶۰۱

طرز تهیه پاناکوتای رنگی

به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه پاناکوتای خوشمزه

 

طرز تهیه پاناکوتای رنگی

مواد لازم :

۳لیوان شیر

۷ق.غ شکر

وانیل نوک ق چ

خامه صبحانه نصف لیوان

پودرژلاتین ۲ق غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق.غ بریزید)‌ ‌

طرز تهیه پاناکوتای رنگی

طرز تهیه:

ابتدا نصف لیوان از شیر برمیداریم و با 2ق.غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافیه.حرارت رو خاموش میکنیم وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه میکنیم.
خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم. کمی که خنک شد میذاریم یخچال به مدت دو تا سه ساعت که آماده بشه.هرلایه رو باکمک چندقطره رنگ خوراکی به رنگ دلخواه دربیارید.‌

نوش جان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها