آبگوشت خوشمزه مخصوص آبگوشت دوست ها

طرز تهیه آبگوشت یخنی

آبگوشت یخنی یکی از غذاهای محلی شهرهای ایران است که در هر شهری به یک روشی پخته می شود
کد خبر: ۱۲۹۰۵۶۳

طرز تهیه آبگوشت یخنی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مامان پز قم

 مواد لازم:


پیاز 2 عدد

 گوشت 500 گرم 

 لپه100 گرم

  رب گوجه فرنگی1 قاشق سوپخوری 

 لیمو عمانی 5 عدد 

سیب زمینی3 عدد  

روغن به میزان لازم  

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم

آب به میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت یخنی :

برای تهیه آبگوشت یخنی همدانی، چند ساعت زودتر لپه ها را در آب خیس کنید. سپس پیاز را خرد کنید و با روغن تفت بدهید تا طلایی شوند. لپه ها را آبکش کنید و همراه پیازها تفت بدهید، گوشت را هم اضافه، فلفل و زردچوبه را با مواد تفت دهید و بعد آب را به قابلمه اضافه کنید و اجازه بدهید تا گوشت بپزد، سیب زمینی را هم پس از این که گوشت تان نیم پز شد اضافه کنید.

 

بعد از اینکه گوشت پخت، رب گوجه فرنگی را در روغن کمی سرخ و به همراه لیموعمانی به آب گوشت اضافه کنید. دارچین را هم می توان در چند دقیقه آخر پخت اضافه کنید صبر کنید تا آبگوشت تان جا بیفتد. این غذا را همچنین می توان با مرغ هم بپزید.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها