خورشت ملاقورمه شمالی؛ غذایی به‌صرفه و بدون گوشت

طرز تهیه ملاقورمه شمالی

اگر طرفدار غذا‌های بدون گوشت باشید در بین غذا‌های شمالی انتخاب‌های زیادی دارید. خورشت ملاقورمه یکی از انتخاب‌های خوب برای زمانی‌ست که به‌دنبال غذای بدون گوشت هستید.
کد خبر: ۱۲۸۹۴۷۰

طرز تهیه ملاقورمه شمالیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از برترین ها

مواد لازم:
بادمجان ۱ کیلوگرم

گوجه ۵ یا ۶ عدد

سبزی ساطوری شده (جعفری و نعنا) ۱ پیمانه

پیاز ۱ عدد

آبغوره به مقدار دلخواه

روغن به مقدار لازم

انار ترش به دلخواه

۱.ابتدا بادمجان‌ها را پوست بکنید و آن‌ها را به صورت نگینی خرد کرده و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در آب و نمک بخوابانید تا سیاهی و مزه‌ی تلخ بادمجان گرفته شود و روغن کمتری برای سرخ شدن مصرف شود.

۲. در این یکی دو ساعت، سبزی‌ها را بشویید و بعد از خشک شدن آن‌ها را خرد کنید.

۳. پیاز را خرد کنید و آن را در روغن تفت دهید سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید.

حال نوبت آن است که بادمجان‌های ملاقورمه را آبکش کرده و آن‌ها را به پیاز اضافه کنید سپس آن‌ها را تفت دهید.

یک پیمانه جعفری و نعنا را که ساطوری خرد کرده اید به پیاز و بادمجان اضافه کرده و آن‌ها را مخلوط کنید.

گوجه فرنگی‌ها را ریز رنده کرده و آن را به مخلوط اضافه کنید. (گوجه ملاقورمه را می‌توانید هم نگینی خرد کنید.)

در آخر انار ترش تازه که فریز کرده اید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و در تابه را ببندید تا بادمجان‌ها با آب گوجه و انار خوب مغز پخت شود و خورشت جا بیافتد.

خورشت ملاقورمه جا افتاده و خوشمزه را در ظرف سرو بریزید و همراه پلو یا نان نوش جان کنید.

در این غذا باید نسبت جعفری به نعنا ۲ به ۱ باشد.

اگر انار در دسترس ندارید می‌توانید به جای آن از آبغوره بیشتر به مقدار لازم استفاده کنید.

مثل خیلی از غذا‌های شمالی دیگر می‌توانید در اواخر پخت این خورشت هم روی آن یکی دو عدد تخم مرغ بشکنید و بگذارید خودش را بگیرد. کمی هم نمک و فلفل روی تخم مرغ بپاشید و سپس سرو کنید.

به جای سبزی تازه می‌توانید از سبزی خشک هم در تهیه ملاقورمه استفاده کنید.

اگر دوست داشته باشید همراه پیاز می‌توانید یکی دو حبه سیر رنده یا خرد شده هم تفت بدهید.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
برچسب ها: انار بادمجان نعنا
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها