مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد

پلمب ۷۵ واحد صنفی متخلف در مشهد

رئیس پلیس امنیت عمومی چهارمحال و بختیاری

پلمب ۲ تالار پذیرایی در چهارمحال و بختیاری

رئیس پلیس امنیت عمومی چهارمحال و بختیاری از پلمب ۲ تالار پذیرایی در این استان خبر داد.
کد خبر: ۱۲۸۸۹۵۰
به گزارش گروه حوادث  جام جم آنلاین و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، سرهنگ اسکندر سعیدی گفت: در اجرای طرح اعمال محدویت‌های جدید در نحوه فعالیت واحد‌های صنفی، تیم‌های مشترک متشکل از مأموران اداره نظارت بر اماکن عمومی و مرکز بهداشت استان، با هماهنگی قضایی از ۱۴۳ واحد صنفی در سطح استان بازدید کردند.
 
پلمب ۲ تالار پذیرایی در چهارمحال و بختیاری
وی افزود: برای هشت واحد‌های صنفی به علت عدم رعایت ضوابط، اخطاریه کتبی صادر شد و سه واحد صنفی شامل دو تالار پذیرایی و یک واحد صنفی فروش مبلمان به دلیل عدم رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی تا اطلاع ثانوی پلمب شدند.

سرهنگ سعیدی گفت: اجرای طرح نظارت بر نحوه فعالیت واحد‌های صنفی به منظور پیشگیری از انتشار ویروس کرونا ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها