ترشی بادمجان خوشمزه و پر طرفدار

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی

ترشی بادمجان کبابی یکی از ترشی های خوشمزه و پرطرفدار در بین ایرانی ها است . در این مطلب به آموزش “ترشی بادمجان کبابی” خوشمزه می پردازیم.
کد خبر: ۱۲۸۷۴۹۷

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

سبزی معطر(گشنیز، جعفری، ترخون ، مرزه، ریحون) :به مقدار لازم

گل کلم :یک عدد کوچک

هویج :یک عدد بزرگ

فلفل سبز تند :دو تا سه عدد

بادمجان کبابی :شش عدد

سرکه:دو تا سه لیوان

ادویه ترشی :به میزان لازم

سیر رنده شده:4 الی 5 حبه

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

 

گل کلم را شسته و آن را ریز خرد کنید، سپس روی یک پارچه پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.

بادمجان ها را بعد از کبابی کردن شسته و اجازه دهید آب آن کاملا خشک شود سپس آن را ساطوری کنید

در مرحله بعد سبزی ها را پاک کرده و بعد از شستن پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته شود، سپس آن را ساطوری کنید.

در ادامه هویج را رنده کرده و فلفل را هم ساطوری خرد کنید، حالا همه مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید و با هم مخلوط نمایید.

در مرحله بعد سیر، زردچوبه، نمک ، فلفل و ادویه را افزوده و مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید.

در آخر سرکه را به تدریج به ترشی افزوده و آن را هم بزنید تا جایی که ترشی زیاد شل نشود سرکه اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید.

ترشی آماده است ، آن را در شیشه مورد نظر بریزید و برای یک هفته در یخچال نگهداری کنید

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها