چقدر از پول برانکو جور شده است؟

پس از بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی باشگاه پرسپولیس، مدیران این باشگاه تلاش زیادی انجام دادند تا با پرداخت مطالبات برانکو ایوانکوویچ، علاوه بر باز شدن پنجره نقل‌وانتقالات، باشگاه را از جرایم بعدی فیفا در امان نگه دارند.
کد خبر: ۱۲۷۹۴۸۷

به گزارش جام جم آنلاین ، ایسنا نوشت: در چند روز گذشته مدیران باشگاه پرسپولیس بارها در مصاحبه‌های مختلف و انتشار پست‌هایی در صفحه شخصی خود از تامین بخشی از مطالبات برانکو ایوانکوویچ خبر دادند و اعلام کردند که باقی‌مانده مطالبات سرمربی سابق پرسپولیس به زودی پرداخت می‌شود.

در همین رابطه یک منبع آگاه در باشگاه پرسپولیس اعلام کرد در حال حاضر کمتر از ٢٠ درصد مطالبات برانکو ایوانکوویچ به صورت ریال تامین شده که در حساب باشگاه موجود است. این در حالی است که پرسپولیس برای در امان ماندن از مجازات‌های فیفا باید تمام مطالبات برانکو را بپردازد.

باشگاه پرسپولیس تا به حال ٣٣٠ هزار یورو از مطالبات برانکو را پرداخت کرده و حالا باید ٧٨۴ هزار یورو دیگر را به برانکو و ۶٠ هزار فرانک را نیز به عنوان جریمه بپردازد که به احتساب قیمت یورو، برای تامین مطالبات برانکو و جریمه فیفا باید حدود ٢٨ میلیارد تومان تامین کند. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها