می توانید به خمیر بنیه تان زعفران دمکرده اضافه کنید

طرز تهیه خمیر بنیه

کد خبر: ۱۲۷۹۲۴۸

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته،خمیر بنیه هم خیلی راحت است و هم برای سوخاری کردن عالی است. شما می توانید از این خمیر برای سرخ کردن هر چیزی مانند مرغ و ماهی میگو و حلقه های پیاز و قارچ و گل کلم و سبزیجات دیگر استفاده کنید.

 

مواد لازم خمیر بنیه

ماالشعیر ساده 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد سفید 1/5 پیمانه
پودر سیر ، فلفل ، آویشن به میزان لازم

 

طرز تهیه خمیر بنیه

  1. برای تهیه خمیر بنیه ابتدا تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاید سپس ماالشعیر و بکینگ پودر و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید در حدی که یک مایع غلیظ بدست آید آن را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار بدهید.
  2. در پایان فیله یا میگوهای طعم دار شده را به خمیر بنیه آغشته کنید و در روغن زیاد و داغ سرخ کنید. اگر میزان روغن کم باشد خمیرتان پف نمی کند. اگر از این خمیر برای میگو و یا مرغ استفاده کردید زیر شعله را کم کنید. تا مواد وسط خمیر بنیه تان مغز پخت شود.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها