باقلوا نوعی شیرینی منسوب به ایران، ترکیه، قفقاز، یونان، قبرس، برخی کشور‌های عربی و مناطقی از روسیه است. این دسر که نوعی شیرینی شربتی است در ایران با طعم‌های پسته ای، گردویی، بادامی، نارگیلی و کاراملی درست می‌شود و به صورت باقلوا لقمه‌ای و رشته‌ای برش می‌خورد.
کد خبر: ۱۲۷۸۴۳۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،تهیه باقلوا رشته ای رولی دشوار نیست و در کمترین زمان ممکن می‌توان یک دسر عربی خوشمزه درست کرد. این شیرینی را می‌توان در فر یا بدون فر تهیه کرد و پختن آن نیاز به مهارت یک قناد حرفه‌ای ندارد.

طرز تهیه باقلوا رشته ای

مواد لازم باقلوا رشته ای

رشته شعریه 1 بسته
شیر عسلی 1/2 قوطی
کره 50 گرم
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
مغز پسته، گردو یا بادام خرد شده 200 گرم
گلاب 1 قاشق غذاخوری
محلول زعفران 1 قاشق غذاخوری
 
 
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
                     طرز تهیه پیراشکی گوشت
 

طرز تهیه باقلوا رشته ای

  1. قبل از اینکه بسته‌ی رشته شعریه را باز کنید، با دست کمی فشار دهید تا رشته‌ها خرد شوند.
  2. کره را در تابه روی حرارت ملایم ذوب کرده، سپس رشته‌ها را به آن اضافه کنید.
  3. رشته‌ها را در کره تفت دهید تا رنگ آن‌ها کمی طلایی شود، ولی مراقب باشید رشته‌ها نسوزند.
  4. سپس زعفران دم کرده و پودر هل را به رشته‌ها اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
  5. حدود ۵ دقیقه به تفت دادن رشته‌ها ادامه دهید، سپس شیر عسلی را به آن اضافه کرده و سریع هم بزنید. شیر عسلی در اثر حرارت دیدن، سفت می‌شود بنابراین نباید زیاد حرارت ببیند.
  6. پس از ۳۰ ثانیه، گلاب را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید. به هم زدن مواد ادامه دهید تا رشته‌ها کاملا به شیر عسلی آغشته شده و مزه دار شوند.
  7. کاغذ آلومینیوم را روی سطح صافی پهن کرده و آن را با کمی کره چرب کنید.
  8. مخلوط رشته و شیر عسلی را روی فویل بریزید و آن را با پشت قاشق پهن کرده و روی آن را صاف کنید.
  9. مغز‌ها را روی کل سطح رشته بریزید و رشته را با فویل از یک طرف رول کنید.
  10. دو طرف فویل را مانند شکلات بپیچید تا کاملا بسته شود و رول را حداقل ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
  11. پس از گذشت این زمان، باقلوا را از یخچال خارج کرده، فویل را از دور آن باز کنید و با چاقو به صورت حلقه‌ای برش بزنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها